Vendégeinkviso007
Janpi bohóc

Janpi bohóc

15 éve Olaszországban láttam meg ezt a fajta lufi hajtogatást, szórakoztatást, amit először csak hobbi szinten műveltem.
Mivel többen biztattak, hogy van hozzá tehetségem, még a nagynevű Kemény Henrik is ezért folytattam! Ettől kezdve komolyabban foglalkoztam vele.

M. Tóth Zsolt

1996-óta készítek jégszobrokat, de nagyközönség előtt csak 2002-ben a Graz-i Jégszobrász Világbajnokságon mutatkoztam be. Ezt számos verseny követte, melyek során sok tapasztalatot, és tudást szerezhettem. Közben felfigyelt rám a nemzetközi szakma…

Együtt A Sérült Emberekért Alapítvány

Az Együtt A Sérült Emberekért Alapítvány 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy létrehozzon egy Fogyatékosok Nappali Intézményét. Közel 8 éve működik Bekecsen az Intézmény, ahol jelenleg 27 fő értelmi sérült fiatal gondozott tölti el tartalmasan mindennapjait. Négy fő szakképzett munkatárs foglalkozik fejlesztésükkel.

Gyűrűk Ura Cosplay Club

Gyűrűk Ura Cosplay Club

Mi vagyunk a Gyűrűk Ura Cosplay Club, melyet 2013 januárjában alapított Faramir kapitány. A csapat gyorsan fejlődik, jelenleg 20 jelmezes tagunk van.
Rendszeresen járunk a magyar conokra, ahova színpadi bemutatókkal is szoktunk készülni. Első szereplésünk alkalmával meg is nyertük a csoportos performance versenyt. Felléptünk már több ezer látogató előtt a Play-it Gamer Expon, vagy a Mondo conon, de örömmel veszünk részt egyéb rendezvényeken is.