Vendégeinkviso007

M. Tóth Zsolt

1996-óta készítek jégszobrokat, de nagyközönség előtt csak 2002-ben a Graz-i Jégszobrász Világbajnokságon mutatkoztam be. Ezt számos verseny követte, melyek során sok tapasztalatot, és tudást szerezhettem. Közben felfigyelt rám a nemzetközi szakma…

Együtt A Sérült Emberekért Alapítvány

Az Együtt A Sérült Emberekért Alapítvány 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy létrehozzon egy Fogyatékosok Nappali Intézményét. Közel 8 éve működik Bekecsen az Intézmény, ahol jelenleg 27 fő értelmi sérült fiatal gondozott tölti el tartalmasan mindennapjait. Négy fő szakképzett munkatárs foglalkozik fejlesztésükkel.

Gyűrűk Ura Cosplay Club

Gyűrűk Ura Cosplay Club

Mi vagyunk a Gyűrűk Ura Cosplay Club, melyet 2013 januárjában alapított Faramir kapitány. A csapat gyorsan fejlődik, jelenleg 20 jelmezes tagunk van.
Rendszeresen járunk a magyar conokra, ahova színpadi bemutatókkal is szoktunk készülni. Első szereplésünk alkalmával meg is nyertük a csoportos performance versenyt. Felléptünk már több ezer látogató előtt a Play-it Gamer Expon, vagy a Mondo conon, de örömmel veszünk részt egyéb rendezvényeken is.

Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány

Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány

Alapítványunk 2015-ben alakult két civil állatszerető ember elképzelései alapján. Mindketten munkánk, családunk mellett, elkötelezetten próbálunk segíteni. Szomorú képet fest hazánkban a kóborló ebek száma. Mindenhol teltházzal üzemelnek a menhelyek, befogadó helyek.