Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány

Kategóriák:Vendégeink
Cimkék:
viso007

Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány

Alapítványunk 2015-ben alakult két civil állatszerető ember elképzelései alapján. Mindketten munkánk, családunk mellett,

ELKÖTELEZETTEN PRÓBÁLUNK SEGÍTENI.

elkötelezetten próbálunk segíteni. Szomorú képet fest hazánkban a kóborló ebek száma. Mindenhol teltházzal üzemelnek a menhelyek, befogadó helyek. Nekünk nincs menhelyünk és nem is ezt tűztük ki célunknak, hanem azt, hogy a probléma gyökerénél próbáljunk segíteni.

Úgy gondoljuk, hogy az ivartalanítással visszaszorítható a kóborló ebek száma. Rengeteg felesleges szaporulat születik mai napig városunkban is, ami nagyban generálja a hontalan kutyák, macskák számát. Célunk, hogy a jövőben mindenki számára elérhető legyen az ivartalanítás lehetősége. Még hosszú út áll előttünk, hogy megfelelő tőkével rendelkezzünk ivartalanítási akciók szervezéséhez, de minden erőnkkel ezen vagyunk.

Mindeközben mentjük a Szerencsi Városgazda által befogott kutyákat, hogy ne kerüljenek sintértelepre. Nekik próbáljuk előteremteni az oltásokat, élelmet, gyógyszereket és nem utolsó sorban az álomgazdit 🙂

A jövőben próbálunk majd iskolai felvilágosító órákat szervezni az intézményekben, hisz a felelős állattartásra nevelni kell gyermekeinket!

Kérjük, ha teheted, segítsd munkánkat!