Dancing Boots Country Linedance Club

Kategóriák:Vendégeink
Cimkék:, ,
viso007

15_10_03_071

Szilágyi Gábor a nevem,

tánctanára és koreográfusa vagyok a debreceni Dancing Boots Country Linedance Clubnak.
Csapatunk 5. éve működik. Folyamatosan változik a létszámunk, ami jelenleg 15 fő. 10-12 fő a fellépéseken is aktívan részt vesz.

Az 5 év alatt nagy ismertségre tettünk szert itthon és külföldön is, 2012-ben Erdélyben volt fellépésünk.

Városunk rendezvényein rendszeres, visszatérő vendégek vagyunk .

Pályafutásunk egyik fontos és kiemelkedő eseménye volt a 2013-as debreceni Virágkarnevál, amelyet élőben közvetített a Duna Tv és ennek jóvoltából ismertek meg minket a világban. Erdélyből, Svédországból, Olaszországból és az Egyesült Államokból is kaptunk gratulációkat és megkereséseket fellépésre.

2015-ben Olaszországban turnéztunk kétszer is.

A kelet-magyarországi régióban számos fellépésünk volt, természetesen főként Debrecenben de Szerencsen, Miskolcon, Nyíregyházán és Hajdúszoboszlón is rendszeres, visszatérő vendégek vagyunk. Emellett Fehérgyarmaton valamint Orosházán is szerepeltünk.

2015-ben Budapesten, az Országos Linedance és Country Fesztiválon első ízben lépett a “világot jelentő deszkákra” csapatom, ahol harmadik helyezést értünk el és még közönség díjasok is lettünk.

2016. február 27-én ismét részt vettünk a bemutatón és a versenyen, ahol osztott első helyezést értünk el!

Számos karitatív rendezvényen ott vagyunk és természetesen segítünk a sérült, beteg gyerekek és felnőttek számára kellemes perceket szerezni. (leukémiás gyerekek, sérült gyerekek és felnőttek, halmozottan hátrányos helyzetű családok)

Üdvözlettel:
Szilágyi Gábor, tánctanár
Debrecen
+36/70-530-16-14


Képek